تفسیرقران:سوره بقره؛ایه166
#دوستان عزیزی که نماز و روزه و ختم قرآن قضای اموات(ره) برگردنشان میباشد می توانند با مراجعه به منوهای بالای صفحه وبلاگ وارد گزینه نماز و روزه استیجاری شوند واین دین بزرگ را از خود ساقط کنند.. /\ /\
«١٦٦»إِذْ تَبَرَّأَ الَّذِینَ اتُّبِعُوا مِنَ الَّذِینَ اتَّبَعُوا وَ رَأَوُا الْعَذابَ وَ تَقَطَّعَتْ بِهِمُ الْأَسْبابُ
در آن هنگام که عذاب را مشاهده کنند و پیوند میانشان بریده(و دستشان از همه چیز قطع)گردد،پیشوایان(کفر)،از پیروان خود بیزارى جویند.
نکتهها:
به هوش باشیم که رهبرمان کیست و محبّت و عشق چه کسى را در دل داریم؟بدانیم طاغوتها و غیر خدا،ما را براى خودشان مىخواهند تا با قدرت و ارادت ما،به هوسها و آرزوهاى خود در دنیا برسند،ولى سرانجام در قیامت همه را رها و از ما اظهار تنفّر و انزجار خواهند نمود.
پیامها:
١-هر عشق و علاقه و محبّتى که مایهاى از عقل و فطرت نداشته باشد،دیر یا زود به سردى گرائیده و یا به دشمنى کشیده مىشود. «یُحِبُّونَهُمْ کَحُبِّ اللّهِ... تَبَرَّأَ الَّذِینَ اتُّبِعُوا»
٢-محبّت،زمینهى تبعیّت است. «یُحِبُّونَهُمْ... اُتُّبِعُوا»
٣-آیندهنگرى لازمهى عقل است.به کسى عشق و محبّت بورزیم که قدرت داشته باشد و در روز خطر،ما را حمایت کند. «إِذْ تَبَرَّأَ الَّذِینَ اتُّبِعُوا»
٤-معیار اصالت یا بىاصل بودن علاقهها و محبّتها،دیدن عذاب در روزهاى خطرناک است. «رَأَوُا الْعَذابَ»